DEZENFEKTANLAR

Gıda üretim ve depolama yerlerinde, gıdaların üzerinde, ortak yaşam alanlarında, hastahanelerde, laboratuarlarda, camilerde, revirlerde ve büyük alış veriş merkezlerinde bulunan bakteri ve mantar denen mikroskobik canlılarla yapılan mücadeleye dezenfeksiyon denir.Bunlarla mücadele şarttır, çünkü;

  • Ürünlerin raf ömürlerini kısaltarak ekonomik kayıplara yol açarlar
  • Allerji, astım, menenjit ve kanser gibi hastalıklara yol açarlar


Bu amaçla şimdiye kadar sıvı formulasyonlu ilaçlar ( dezenfektanlar ) kullanılmakta idi. Ancak harcanan onca para, emek ve zamana karşın, dezenfeksiyon yapılan ortamın ulaşılamayan köşelerinde, eşyaların ve makinaların arasında yerleşen bakteri ve mantarların yok edilmesi mümkün olamamakta idi.

Öte yandan bu canlıların en büyük bulaşı kaynağı hava olduğundan sıvı dezenfektanlarla yapılan uygulamalarla hiç bir zaman tam bir hijyen sağlanamamakta idi.

Bu sorun, satışını gerçekleştiridiğimiz. FUMISPORE OPP
adlı ürün çözülmüş bulunmaktadır.

FUMISPORE OPP duman etkili, zehirsiz, ürünler üzerinde katkı bırakmayan özelliği ile ülkemizdeki ilk ve tek fümigant etkili dezenfektandır. Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı olan bu ilacımızın kullanılması ile başta aflatoksin, brucellosis olmak üzere bir çok zararlı organizma ile yapılan mücadelede % 99,9 oranında başarı sağlanır.

Uygulaması, taşıması ve depolaması çok kolay olan FUMISPORE OPP adlı dezenfektanımız hakkında daha detaylı bilgi ve keşif talepleriniz için firmamıza müracaat ediniz.