YATIRIMCILARA FIRSAT PROJELER

          Yatırım Danışmanlığını üstlendiğimiz bir bir firma, özellikle kuru şartlarda yetişen, uzun ömürlü bir ağaççık olan, yaprakları, sürgünleri, çiçekleri ve meyveleri dahil hemen tüm aksamı işlenebilen ve ürünlerinin şifa verici etkisi gözlenen alternatif bir bitki ve bunun tamamı ihraç edilen işlenmiş ürünleri konusunda finansman sağlayacak yatırımcı ortak aramaktadır.

         Ülkemize gelen yabancı konukların sayısını arttırmak ve çeşitliliği sağlamak amacı ile gösterilen çabalar sonucu alternatif turizm konuları arasında yer bulan eko turizmin mevcut bireysel girişim düzeyinden kurumsal seviyelere çıkartılması ve "Organik Turizm" sertifikası ile belgelendirilmesi projemize yatırımcı aranmaktadır.

Dünyamızda yaşanan toprak ve su kirliliğinin önemli kirleticilerinden olan ve petrolden elde edilen plastik artık hayatımızdan çıkarılmaktadır.Bunun başlıca sebebi kirletici olmalarıdır, ancak öte yandan petrol kaynaklarının da çok fazla ömrü kalmadığı bilinmektedir. Biyo-Plastik projesi tarımsal ürünlerden plastik elde etmeyi amaçlamaktadır. Bu yolla hem tarım alanlarımız değerlendirilecek, hem üreticilerimizin gelirleri arttırılacak hem de doğal kaynaklarımız kirletilmeyecektir. Petro, plastik ürünlerin birçoğu gelişmiş ülkelerde yasaklanmaya başlamıştır. Konu ile ilgilenen yatırımcılara ihtiyaç bulunmaktadır.

- Doku kültürü yöntemi ile fidan üretim projesi Proje ile laboratuar ortamında, bakteri ve virüslerden ari istenilen beklenilen özelliklerin tamamını taşıyan birörnek fide ve fidan yetiştirilesi sağlanmaktadır.

Konu ile ilgilenen yatırımcılara ihtiyaç bulunmaktadır.

- Atık Yönetim Projesi Proje evsel düzlemden tehlikeli/sanayii atıklarına kadar her çeşit ve büyüklükteki atıkların ilgili yönetmeliğe uygun olarak imhası ve/veya arıtılmasını öngörmektedir.Projelendirilen yatırımlara Avrupa Birliği ve Dünya Bankası tarafından da hibe desteği verilmektedir.

Konu ile ilgili yatırım yapacak firmalara danışmanlık hizmeti verilecektir.